Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 22/4/1981 Πρόκριση επί Bayern Munich στον τελικό (vid)

Σαν σήμερα: 22/4/1981 Πρόκριση επί Bayern Munich στον τελικό (vid)

Την πρόκριση στον 3ο τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών της Ιστορίας τους, θα εξασφάλιζαν σαν σήμερα οι Reds του Bob Paisley, με αντίπαλο την Bayern Munich στο Olympia Stadion.

Με το πρώτο παιχνίδι στο Anfield να έχει λήξει ισόπαλο 0-0, οι Κόκκινοι έπρεπε να κερδίσουν ή να έρθουν ισόπαλοι με τους αντιπάλους τους, έχοντας όμως σημειώσει γκολ. Το παιχνίδι ξεκίνησε στραβά για τους Reds, αφού μόλις 9 λεπτά στον αγώνα ο Kenny Dalglish αποχώρησε τραυματίας και τη θέση του πήρε ο Howard Gayle, ο οποίος ταλαιπώρησε αρκετά την άμυνα των Βαυαρών πριν αντικατασταθεί και εκείνος από τον Jimmy Case στο 70′.

Οι Κόκκινοι θα ευτυχήσουν να προηγηθούν με γκολ του Ray Kennedy 7 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ενώ ο Karl-Heinz Rummenigge ισοφάρισε για την Bayern sto 87′. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Bob Paisley ανέφερε πως αυτός ο αγώνας ήταν «το μεγαλύτερό μας τεστ μετά τη Ρώμη».

Στο Olympia Stadio εκείνο το βράδυ Τετάτρτης παρακολούθησαν το παιχνίδι 75.000 θεατές και διαιτητής ήταν ο Πορτογάλος A. J. da Silva Garrido.

Απολαύστε παρακάτω τα στιγμιότυπα και τα γκολ του ημιτελικού εκείνου:

Σαν σήμερα: 22/4/1981 Πρόκριση επί Bayern Munich στον τελικό
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com